Bár a kompetitív 5v5 mód egyelőre nem valósul meg, azért lesz néhány frissítés és egy rank, hogy legyen miért harcolni.

Újabb fejlesztői levél jelent meg a Battlefield V hivatalos oldalán, amiben Ryan McArthur, a DICE vezető producere arról írt, hogy törölték az 5v5 kompetitív mód fejlesztését – írja a PcGamer.

„Nehéz döntés volt eltörölni ezt a játékmódot, de elengedhetetlen számunkra, hogy minél gyorsabban javítsuk a hibákat és frissítsük a tartalmakat” – fogalmazott McArthur.

„Ennek ellenére továbbra is szeretnénk kompetitív játékélményt építeni a Battlefield-be. Tudjuk, hogy már van egy kompetitív része a közösségünknek és szeretnénk olyan funkciókat behozni, amelyek támogatják ezt a közösséget. A jövőben szorosabban együttműködünk a játékosokkal annak érdekében, hogy javítsuk azokat az eszközöket, amelyek rendelkezésre állnak a játékélmény alakításához” – tette hozzá.

Kép forrása: DICE

Azzal, hogy a fejlesztők most máshová helyezik a fókuszt, azt szeretnék elérni, hogy a játék az ígéretekhez híven új és jobb tartalommal legyen elérhető, valamint elsősorban a bugokat szeretnék javítani.

A következő 4.4-es frissítés elvileg javítja majd a desyncs problémát a hitboxon, valamint javítva lesz a játék stabilitása, sőt behoz pár elemet, amit a közösség régóta várt. Bekerül két új gyalogos map, és nő a rank szint: elérhető lesz a Rank 500.

Kép forrása: DICE

A fejlesztők a jövőben havonta szeretnének hasonló levelet kiadni, melyben leírják a szintén gyakoribb frissítések tartalmát.

×