A készülő Uncharted mozi már számos rendezőt és írót kapott és úgy tűnik, ennek nincs vége. Nyugi, Tom Holland eljátssza Nathan Drake szerepét.

Legalább az biztos, hogy Tom Holland Nathan Drake lesz, de hogy a filmet végül ki fogja rendezni, az úgy tűnik, még mindig nem fix. A múlt hónapban írtunk róla, hogy javában tart a film castingja, a rendező Dan Trachtenberg pedig mindenkit megnyugtatott afelől, hogy ő fogja rendezni a mozit. Hát, mégsem.

A Sony már negyedik alkalommal keres rendezőt a filmhez. Dan Trachtenberg januárban vette át a projektet, Shawn Levy lemondása után. A Sony Pictures jelenleg is keresi az utódot, szeptember végén pedig szeretnék kinevezni az új rendezőt.

Kép forrása: Uncharted

A Deadline szerint Tom Holland továbbra is része a produkciónak, mint a főszereplő Nathan Drake. A film forgatása a tervek szerint 2020 elején kezdődik. Érdekesség, hogy nem csak a rendezők, de a forgatókönyvíró személye is már háromszor változott az Uncharted mozi készítése során. Jelenleg Jonathan Rosenberg és Mark Walker közösen írják a forgatókönyvet.

Szerinted ki lenne alkalmas rendező az Uncharted mozihoz?

×