A Mortal Kombat játékokban rengeteg elrejtett easter egg-et találhatnak a szemfüles rajongók. A tizenegyedik részben épp Scorpion-nál szúrták ki a legújabbat.

A frissen felfedezett easter egg nem túl meglepő módon egy korábbi Mortal Kombat játékra utal, egész pontosan az MKII-re. Az 1993-as változat nem tartozik a legmodernebb darabok közé, egy-két mozdulatot azonban érdemesnek találtak átemelni belőle a készítők. Scorpion „Toasty” nevű támadása például ezek közé tartozik. A karakter jellegzetes mozdulatai közben letépi arcáról a maszkot, ezzel felfedve hátborzongató állkapcsát és tüzet lehel ellenfelére.

 

A Mortal Kombat II-ből ismerős támadást Crispy néven találhatjuk meg Scorpion brutality-jai között. A mozdulatok külön animációt is kaptak. Egy sor látványos jelenetet indíthatunk el, ha a karakter démoni leheletével lángra lobbantjuk ellenfelét, aki ezután azonnal hamuvá válik. A háttérben ráadásul megszólal Dan Forden, a játék egyik hangmérnökének hangja is, amint azt üvölti, hogy „Toasty”. Ez több Mortal Kombat játékban is visszaköszönt már.

Neked melyik a kedvenc easter egg-ed a Mortal Kombat játékokból?

×