Nem is kell már rá olyan sokat várni, hogy végre bepillanthassunk az Age of Empires 4 játékmenetébe.

Sok rajongó reménykedett benne, hogy megkaphatják az első rövid betekintést az Age of Empires legújabb felvonásába a Gamescom-on. Kiderült, hogy ennél azért egy kicsit tovább kell várni a gameplay videó megjelenésére, a bemutató azonban már nincs is olyan messze. Az Xbox elárulta, hogy az idei XO19-re elkészülnek a játékmenet-bemutatójával és készek lesznek azt nagyközönség előtt nyilvánosságra hozni.

 

Az eseményt november 14től 16-ig rendezik a londoni Copper Box Arenában, a bemutatóra pedig már az első napon sor kerül majd. A részleteket Aaron Greenberg osztotta meg a német GameStar magazinnal. Az Xbox menedzsere azt is elárulta, hogy ez egy napra esik az Age of Empires 2: Definitive Edition kiadásával is. A rajongóknak tehát érdemes észben tartaniuk ezt a napot.

age-of-empires-ii

Kép forrása: idgesg.net

Az Age of Empires 4-ről 2017-es bejelentése óta nagyon korlátozott mennyiségű információ került nyilvánosságra és a bemutató dátuma nincs közöttük. Ez néhány hónapon belül végre változhat. Legkorábban úgy tűnik, hogy 2020 első felében játszhatunk majd vele, hivatalos bejelentés azonban még nem történt ezzel kapcsolatban. Annyit mindenesetre már tudni, hogy Windows és Xbox exkluzív formában érkezik majd.

Neked melyik a kedvenc Age of Empires játékod?

×