Az amerikai színész decemberben utoljára tűnik fel Kylo Ren szerepében, ám nem olyan nagy baj, hogy véget ér a Skywalker széria. Annál több ideje lesz olyan projektekre, mint a Report.

Adam Driver egyik legismertebb szerepe a legújabb Star Wars filmekben megformált Kylo Ren. A színész tehetsége mégsem itt nyilvánult meg a legjobban. Ha a valódi Adam Drivert akarjuk látni, érdemes egy kicsit mélyebbre ásni. Filmográfiája tíz éve alatt több olyan projektben vett részt, ahol megcsillogtathatta tudását. Nem kell azonban a kezdetekig visszamenni, idei filmjei között is akadnak gyöngyszemek.

2019 májusában feltűnt Jim Jarmusch zombi-fantasyjában, a The Dead Don’t Die-ban, a Netflix pedig egy érzelmesebb szerepben hozta el nekünk a Marriage Story-ban Scarlett Johansson oldalán. Driver az Amazon jóvoltából novemberben újabb oldalát mutathatja meg a nézőknek a The Reportban. Scott Z. Burns filmje Adam Driver, Jon Hamm, Annette Bening és Michael C. Hall főszereplésével az újkori amerikai történelem egyik legmegrázóbb eseményéhez repíti vissza a nézőket, 2001 szeptemberébe.

 

A színész Daniel Jones szerepében tűnik majd fel a történetben, akit Dianne Feinstein (Annette Bening) kér fel egy rejtélyes kihallgatás részleteinek kivizsgálására.

A filmet a Sundance Filmfesztivál közönsége már láthatta, az amerikai mozikat pedig november 15-én éri majd el, amit 29-i premierje követ az Amazon Prime műsorán. 

×