A cég legújabb középkori stratégiai játékában látja a jövőt. A Knights of Honor 2 elődje modernizált, valós időben játszódó változata lesz, amit hamarosan ki is próbálhatunk.

A THQ Nordic nyilatkozata alapján a Knights of Honor 2 – Sovereign névre hallgató stratégiai játék méltó ellenfele lehet a Crusader Kings 2-nek, ami meghatározó cím a műfajban. A Sovereign lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy a hozzá hasonló játékokkal megegyezően olyan döntéseket hozzanak, amelyek végül birodalmuk sorsát is befolyásolják. Anélkül teszi azonban mindezt, hogy bonyolult menüpontokon kellene hozzá átrágnunk magunkat.

https://www.youtube.com/watch?v=nb-eoBK16k8

 

A fejlesztői oldalon tizenöt évvel idősebb elődjéhez hasonlóan a Black Sea Games-t köszönthetjük. A készítők a nyilvánosságra hozott videók alapján tetszetős világot alkottak a Knights of Honor 2-nek, a vontatott történetvezetést pedig RTS-csatákkal törik meg. A THQ az újításoktól azt várja, hogy játéka vonzóbb lesz a műfajban kevésbé járatosak számára és jobb eséllyel köti majd le őket hosszú időn keresztül.

A Knights of Honor 2 – Sovereign várhatóan 2020-ban válik elérhetővé PC-n, de már most kívánságlistára tehető a Steamen keresztül. 

×