A Riot Games új rendszere, az Eternals messze nem az, amit a játékosok vártak. A kedvenc hőseinkhez pénzért kevés jutalmat farmolhatunk.

A Riot Games League of Legends játékában már minden monetizációs lehetőséget kipróbált. A játékban évek óta loot box-okból nyithatjuk a hőskinézeteket, a Teamfight Tactics-szal bevezették a battle pass-t, volt hextech kraftolás, Prestige pontok, Event pass, a legújabb pedig az Eternals.

Az Eternals rendszert már régóta várták a játékosok, a kedvenc hőseikhez köthető küldetéssorozatokat, amivel extra tartalmakat érhetnek el és bebizonyíthatják hűségüket és tudásukat. Azonban a Riot Games által publikált Eternals közel sem ilyen lett.

A küldetéssorozat elkezdéséhez közel 2000 forintot kell fizetni és az érte járó jutalmak szinte semmit sem érnek. A Mastery Emote felé kaphatsz egy kis sokszöget és ha elérsz egy mérföldkövet feldob egy üzenetet amit mindenki láthat, de ezért aligha éri meg kinyitni a pénztárcánkat.

kép forrása: polygon.com

A Reddit-en máris rengeteg panaszt hallani, sokan sorolják fel, hogy mennyi ötletük volna az Eternals kijavítására. Minion, pályakinézetek, különböző bemondói hangok, statisztikák játékon belüli megjelenítése, stb. A Riot szerint a rendszer bevezetése rengeteg munkát vett igénybe és a jövőben még természetesen több tartalom is elérhetővé válik.

×