A PUBG Mobile a jövőben talán egy teljesen új irányt vesz, amikor bekerül a helikopter, illetve a rakétavető a játékba.

Minderre egy videó alapján következtetünk, amelyet Mr. Ghost Gaming tett közzé YouTube-on. A videóban a játékosok az iskola tetején találnak egy helikoptert, mellyel többen is utazhatnak. A helikopter maga egy Boeing AH-6-os.

A másik újdonság a rakéta- és gránátvető fegyverek megjelenése. Mindezeken kívül érkezik egy úgynevezett vehicle repair kit, ami -ahogy a neve is sugallja- arra jó, hogy megjavítsuk vele a sérült járműveket.

Meg kell jegyezni, hogy ezek az új kiegészítések még nem képezik részét a PUBG Mobile Beta-nak, ezért valószínű, hogy ezek a PUBG Mobile Timi verziójában jelentek meg Kínában. Kínában a PUBG Mobile-nak ugyanis két verziója létezik: az egyiket a Lightspeed és a Quantum Studios fejleszti és világszerte elérhető. A másikat a Timi fejleszti, és csak Kínában érhető el. Ettől függetlenül a PUBG Mobile Beta lobbyjában is látható helikopter, ám az még a játékban nem használható.

 

A helikopter és az RPG megjelenése lehet egyfajta izgalmas válaszlépés arra, hogy a PC verzióba nemrég került be a BRDM-2 páncélozott jármű. A helikopter miatt ettől függetlenül egyre jobban emlékeztet a GTA Online-ra. Nem?

Szerinted új izgalmakat hoz be a helikopter és az RPG?

×