Van olyan indie fejlesztő, amelyik egész egyszerűen képes nemet mondani az Epic ajánlatára. A DARQ nem lesz Epic exkluzív.

A DARQ egy új indie pszichohorror-játék, amely a közelmúltban, augusztus 15-én jelent meg a Steam-en. A játéknak jelenleg „nagyon pozitív” értékelése van, így valószínű, hogy sikeres lesz. A horror felkeltette az Epic Games figyelmét is, így máris ajánlatot tettek: szerették volna, ha a játék felkerül az exkluzív Epic címek listájára. Más fejlesztőkkel ellentétben azonban az Unfold Games elutasította ezt az ajánlatot, ugyanis ők így akarják megtisztelni azokat a rajongókat, akik már nagyon régóta várták a címet a Steamen – írja a Dsogaming.

A fejlesztők ugyanis korábban megígérték, hogy elérhető lesz a platformon, így eszük ágában sem volt ezen változtatni.

 

„Az Epic kapcsolatba lépett velem, majd udvariasan visszautasítottam őket, még mielőtt rátértünk volna a részletekre” – írta egy fejlesztő a hivatalos Reddit oldalon.

Az Epic Games az utóbbi időben egyre több lépést tesz annak érdekében, hogy sok-sok indie játék legyen kizárólag az Epic Store-ban elérhető. Számos indie fejlesztő el is fogadta az ajánlatot, de érdekes látni, hogy van olyan stúdió is, ami alapból visszautasítja azt.

A DARQ augusztus 15-én jelent meg a Steam-en.

×