Előrendelhető lett az Amazonon az „Making Call of Duty: Modern Warfare” című könyv, amihez néhány képet is bemutattak. Többek között láthatjuk a tetkókat.

A könyvnek és az abból bemutatott képeknek hála ismét részletek derültek ki a hamarosan megjelenő játékról. Már júniusban is volt szó a frakciókról, azonban akkor az Infinity Ward semmilyen részletet nem osztott meg ezzel kapcsolatban. Az Artbook viszont segít ennek feltárásában, alább ugyanis néhány frakció logója látható.

Kép forrása: Amazon

A képen látható szöveg alapján ráadásul ez még nem a frakciók teljes listája, melyek megjelenhetnek a multiplayer módban. A jobb oldali kép pedig bepillantást enged a játékban elérhető tetkókba is, mellyel a karaktereket egyedibbé varázsolhatjuk.

A képek közül az alábbi a játékban szereplő helyek egy részét mutatja be. Ott van például Hackney, melyet a multiplayer bemutatóban már láthattunk. A másik a kampány egyes küldetéseiből való. Érdekes látni, hogy a fejlesztés során, hogyan dolgoznak egy-egy map-en.

Kép forrása: Amazon

Kép forrása: Amazon

A könyvben persze a karakterek is külön fejezetet kapnak. Alább látható Farah, Syd és Bale.

Kép forrása: Amazon

Kép forrása: Amazon

A „Making Call of Duty: Modern Warfare” már előrerendelhető az Amazonon, október 22-én – három nappal a játék hivatalos megjelenése előtt – pedig elérhető lesz.

×