A híres rapper, Ice-T nagyon egyedi karakter hangját adja a hamarosan megjelenő Borderlands 3-ban.

Ahogyan azt már korábban pletykálták, a rapper Ice-T szerepet kapott a Borderlands 3-ban. Az amerikai zenész és színész egy BALEX nevű mesterséges intelligencia (AI) hangját adja, aki csapdába esett egy Teddy maciban – írja a Gamespot.

Ice-T egyébként a Borderlands franchise régi rajongója. Márciusban ő maga indított internetes pletykát arról, hogy egy karakter hangja lesz az új játékban. A fejlesztők hivatalos Twitter oldala viccesen reagált, így csak idő kérdése volt, hogy hivatalosan is bejelentik. Ez most meg is történt.

A GameSpot ráadásul gyorsan egy videót is készített, melyben megnézhetjük azt a bizonyos karaktert.

 

A Borderlands franchise egyik legismertebb karakterének, Claptrap-nek hangját most Jim Foronda adja majd, aki számos anime és videojáték karakter szinkronhangja volt már. A robot eredetileg David Eddings hangján szólalt meg, de ő elhagyta a Gearboxot.

Ami Ice-T személyét illeti, nagy gamer hírében áll, gyakran ír a Twitteren játékszenvedélyéről. Esős napokon Destiny 2-t játszik, szereti a Far Cry 5 világát és úgy gondolja, hogy a konzolháború hülyeség.

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg Xbox One-ra, a PS4-re és a PC-re. A PC-kiadás kizárólag az Epic Games Store-ban lesz kapható egy darabig.

×