Egy oldal segítségével most megtudhatod, hogy mennyi időt rabolt el az életedből a League of Legends.

Azt már megnézhetjük egy ideje, hogy mennyi pénzt költöttünk LoL-ra, most azonban a játékban töltött időt is megtekinthetjük – írja a Dot Esports.

Ha nem félünk megtudni, hogy mennyi időt pazaroltunk el kedvenc MOBA játékunkra, akkor látogassunk el a Wasted on LoL weboldalra. Szerencsére a site letisztult és egyszerű, így feladatunk csak annyi, hogy kiválasztjuk a régiót és beírjuk Summoner nevünket a kijelölt helyre.

wasted on lol

Ha az oldal neve nem lenne elég lehangoló, akkor a játszott idő alatt lévő adatok tuti elveszik az életkedved. Itt ugyanis megtudhatjuk, hogy a LoL-ra fecsérelt idő helyett mennyi könyvet olvashattunk volna el, vagy hány filmet láthattunk volna. De még azt is megtudjuk, hogy hány kilométert tudunk lesétálni ennyi idő alatt.

Persze mindez csak egy jó poén, hiszen nyilván nem kényszerből töltöttünk akár több ezer órát LoL-lal. Ha a Ranked már kiégetett, akkor egy laza Normal vagy ARAM mindig jó kedvre deríthet, de egy ideje már a TFT is ezt a célt szolgálja. Szóval érthető, hogy miért vesz el tőlünk sokszor rengeteg időt a játék.

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×