Bár a Minecraft nagy grafikai frissítése régóta készül, a Super Duper csomag fejlesztését leállítják. A Mojang valami mást tervez.

A Minecraft fejlesztője, a Mojang a játék hivatalos oldalán tette közzé a hírt. A Super Duper grafikai csomag célja az volt, hogy a Minecraft világát új látványvilággal, új effektekkel javítsa – írja a Polygon.

A letölthető tartalmat a Mojang és a Microsoft a 2017-es E3-on jelentette be, az opcionális kiegészítőt pedig 2017 őszén tervezték kiadni. A pack dinamikus árnyékot, a ködben áthaladó fényeket, a levelek és fű mozgását, új textúrákat, új mobokat és az élek kiemelését tette volna lehetővé.

„Teljesen új szemmel tekinthetünk a játékra” – mondta akkor a Mojang a kiegészítőről. Most pedig, hosszú-hosszú várakozás után hivatalosan is bejelentették, hogy leállítják a grafikai csomag fejlesztését.

 

„Mind a stúdión belül, mind azon kívül nagyon lelkesek voltunk a Super Duper pack kapcsán, de sajnos nem vagyunk elégedettek a csomag működésével. Ezért leállítjuk a fejlesztést, és más lehetőségeket keresünk, hogy új megjelenéssel turbózzuk fel a Minecraft-ot” – írják.

A Majong túl sok magyarázatot nem fűzött hozzá a témához, szóval egyelőre minden marad a régiben. Hogy a jövőben milyen módon kívánják továbbfejleszteni a Minecraft világát, egyelőre kérdés.

Szerinted mi volt a gond a grafikai csomaggal?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×