Kiderült mennyibe kerülne a Snyder Cut befejezése, valószínűleg sosem látjuk majd a kész verziót.

Zack Snyder lánya sajnálatos halála miatt nem tudta befejezni az Igazság ligája rendezését, így helyét Joss Whedon vette át. A végeredmény egy könnyen felejthető, unalmas és nem mellesleg ronda film lett. Persze valahol érthető, hiszen az új direktor rengeteg jelenetet újraforgatott, így tört ki például a Henry Cavill körül kialakult bajuszbotrány is.

A legtöbben már elfelejtettük az egészet, de a rajongók azóta is a Zack Snyder féle verziót követelik. Eleinte azt hitték, hogy készen lapul valahol, csak a Warner nem akarja kiadni, de persze ez nem volt igaz. Valójában a Snyder Cut félkész állapotban van, befejezéséhez pedig körülbelül 40 millió dollár szükséges.

igazság ligája

Kép forrása: collider.com

Lehet, hogy megérné befejezni, mert az eredeti verzió komoly veszteségekkel zárt a moziban, ám nem biztos, hogy a pénz jelenti a legnagyobb akadályt. Ben Affleck ugyanis már biztosan nem bújik többé denevérjelmezbe és az sem olyan valószínű, hogy Henry Cavill valaha visszatér még Acélemberként.

Egyszer talán a Warner és Snyder meg tudnak egyezni valahogy, ám jobb ha szépen lassan a legmegszállottabb rajongók is elkezdik elengedni a témát.

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×