A Disney állítólag szándékosan ölte meg a Csillagok háborújának eredeti szereplőit azért, hogy elszakadjanak George Lucas-tól.

Lehetmár neked is feltűnt, hogy a Star Wars új szériájában úgy hullanak a régi szereplők, mint az áldozatok a gyilkosos tinifilmekben. A YouTuber Doomcock szerint ez azért van, mert a Disney megpróbál minden kapcsolatot megszakítani a jogok korábbi tulajdonosával, George Lucas-szal – írja a Sausageroll.

Videójában Doomcock azt állítja: „A Disney nem vásárolta meg a Csillagok háborúja jogainak teljes készletét. George Lucas továbbra is pénzügyi szerződésben áll az eredeti karakterek miatt. Ezért szisztematikusan megsemmisítik őket annak érdekében, hogy a Disney eredeti folytatásának karaktereit reklámozza, George Lucas karakteri helyett.

 

Doomcock forrásai szerint George Lucas 25%-os jogdíjat kap az eredeti trilógia bármely karakterének felhasználásáért, ezért a Disney megpróbálja teljesen kizárni az eredeti trilógiát. Persze ez csak pletyka és találgatás, de bizonyára van benne valami.

Szerinted is ez az oka, hogy egyre kevesebb a régi Star Wars szereplő?

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×