A korábbi profi NBA játékos lépése is jó példa arra, hogy a hagyományos sportok és az esport egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A sztárjátékos cége a Triumph Esport partnere lett.

Kevin Maurice Garnett amerikai profi kosárlabdázó. Az NBA-ben 1995 és 2007 között a Minnesota Timberwolves, 2007-től 2013-ig a Boston Celtics, 2013 és 2015 között a Brooklyn Nets, 2016-os visszavonulásáig pedig ismét a Minnesota Timberwolves csapatában játszott. Az egykori NBA játékos saját vállalkozásán, a Big Ticket Sports LLC-n keresztül fektetett be a Triumph Esports-ba. Ez a Garnett első esport-befektetése – írja a Dotesport.

A Triumph Esports egyébként magában foglalja a Rivalcade céget is, amely kompetitív sporteseményeket szervez. A Triumph Esports nem is olyan rég, 2018 végén indult, de már Overwatch-ban, Apex Legends-ben és a Teamfight Tactics-ban is sok játékossal büszkélkedhet. Hogy Garnett milyen formában kötött megállapodást a szervezettel, arról nem közöltek részleteket.

Kép forrása: Dotesport

„A Triumph Esports-szal való kapcsolatunk természetes módon illeszkedik abba az elképzelésbe, amit keresünk. Szeretnénk megosztani azokat a tapasztalatokat, amiket egy verseny, egy esemény nyújt” – mondta Garnett.

A partnerség révén az országos sporteseményekbe bekerülnek az esport programok is, lehetővé téve a tradicionális sportok és az esport keveredését. Ebben persze nagy szerepe lesz a Rivalcade-nek is, ami versenyszervezői tapasztalatával segíti, hogy minden törekvés jó irányba haladjon.

„Bízunk benne, hogy együtt tudunk működni, hogy mind a rajongókat, mind a játékosokat új, kreatív módon vonzzuk be” – mondta Scott O’Leary, a Triumph Esports vezérigazgatója és a Rivalcade alapítója.

Lám még egy lépés annak érdekében, hogy a hagyományos sportok és az esport ne álljon olyan távol egymástól.

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×