Ha minden igaz Loki a Marvel filmes univerzumán belül nem csak külön sorozatot kap, de még a negyedik Thor filmben is látható lesz.

Ahogy a Marvel Studios már bejelentette, a tervezett Disney+ sorozatok világa átfedésben van a jövőbeli filmtervekkel. Azt például már tudjuk, hogy a 2021-es VandaVision közvetlenül kapcsolódik a közelgő Doctor Strange in the Multiverse of Madness sorozathoz.

Ha pedig a FandomWire értesülései pontosak, akkor a Loki spin-off sorozat bizony kapcsolódni fog a negyedik Thor mozihoz, a Taika Waititi által rendezett Thor: Szerelem és mennydörgéshez. Ha pedig ez igaz, akkor az első spoiler is megérkezett a cím kapcsán.

Kép forrása: forums.sherdog.com

A Bosszúállók: Végjáték egyik időutazós jelenetében véletlenül Loki eltűnik a Tesseract-tal, a sorozat pedig ezt az alternatívát veszi alapul. Elvileg azt a cselekményszálat folytatja, amiben Loki a végtelen kő erejét arra használja, hogy visszautazzon az időben és megváltoztasson fontos eseményeket. A részletek még mindig homályosak, de elvileg a sorozat végén Loki visszatér az MCU fő idővonalába, ami megalapozza a karakter megjelenését a negyedik Thor filmben.

Kép forrása: Marvel

Ez egy különleges módja lehet az egyébként igen érdekes karakter visszahozását a történetbe. A fentiek persze egyelőre nagy részben csak találgatások, a készítők pedig még simán meglephetik a rajongókat. Minden kiderül majd, amikor a Loki sorozat elindul 2021 tavaszán.

A Thor: Szerelem és Mennydörgés ugyanezen év november 5-én jelenik meg.

×