A legújabb Call of Duty készítői nem kívánják aktuálpolitikai tartalommal színezni az egyjátékos kampányt.

A Modern Warfare többjátékos módjáról már szinte mindent tudunk, az egyjátékos kampány azonban még kevésbé ismert. Az már biztos, hogy pár régi karakter visszatér és most kiderült, hogy igyekeznek majd mellőzni benne a politikát – írja a Unilad.

A sztori rendezője, Jakob Mikkoff és a narratív rendező, Taylor Kurosaki egy interjúban beszélt arról, hogy bár valamilyen szinten kénytelenek voltak belenyúlni a témába, az aktuálpolitikát teljes mértékben kerülik.

„Érintünk-e olyan témákat, amelyek hasonlítanak a mai világ geopolitikájához? Persze, hiszen ez a Modern Warfare tárgya. Olyan történetet mesélünk el, melynek bármi köze lenne az ábrázolt országok konkrét kormányaihoz? Természetesen nem. Tehát ha azt kérdezné, hogy Trump szerepel-e a játékban, a válasz egyértelmű nem.”

„A sztori központi témái a gyarmatosítás és a megszállás, valamint a függetlenség és a szabadság. Lehet, hogy nem hangsúlyozzák majd a szereplők ezeket a szavakat, de erről fog szólni az egész. Hasonlíthat majd egy-két elem világunk történéseihez, de nem vonhatunk párhuzamot, hiszen semmi közük egymáshoz.”

A teljes interjút az alábbi videóban tekinthetitek meg.

 

Az Activision elmondása szerint a sztori rengeteg perspektívát bemutat majd, de nem akarják eldönteni a játékos helyett, hogy mi a helyes és mi nem.

Olyan dolog ez egyébként, amely az eredeti trilógiának már tökéletesen sikerült. Ott egy alternatív világot mutattak be, ahol terroristák, katonai szervek és politikai hatalmak küzdöttek egymás ellen egy magasztos cél érdekében.

A Modern Warfare október 25-én jelenik meg.

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×