Nem tudni az Epic Games direkt rak-e a játékaiba oda nem illő dolgokat, hogy fenntartsa az érdeklődést. A B.R.U.T.E-ot nem szeretik sokan.

A Fortnite Season X-ben sok változtatás látott napvilágot, egy már amúgy is kaotikus Fortnite: Battle Royale világban. A nyáron az Epic Games találomra vette ki és rakta vissza a fegyvereket a játékba, ami az első héten még izgalmas volt a felhasználók számára, de később csak idegesítő. Van-e jelenleg repülést biztosító gránát, eldobó fal, csapda, rakétavető stb.? Ha mindez naponta változik nehéz érdemben játszani egy játékot.

A szezontól mindenki egy új rendszert várt, ahol pár nap alatt ismét tudhatjuk mi vár ránk egy meccsben. Az Epic Games azonban egy még zavarosabb világot tárt elénk, aminek legrosszabb része egy hatalmasat ugró, erős páncélzatú, rakétákat lövő, játékosok által irányítható robot volt. A robot a B.R.U.T.E névre hallgat és már az első nap mindenkinek elege lett belőle.

https://www.youtube.com/watch?v=hfmr60Ygy70

 

A játékosok persze nem fogták vissza magukat, minden lehetséges fórumon kifejezték nemtetszésüket, de most sikerült csak igazán összehangolni a tiltakozást. A #RemoveTheMech már az 4. legtöbbet emlegetett téma a twitter felhasználók között, közel 73 000 bejegyzéssel. Az Epic Games még nem válaszolt a rajongók panaszaira.

Korábban sikerült már játékos nyomásra kivetetni az Inifinity Blade-et a játékból, ami szintén egy kevésbé átgondolt ötlete volt az Epic Games-nek.

×