A Disney élőszereplős filmet készít az 1995-ös Susi és Tekergő című rajzfilmből. A főszereplők igazi kutyák lesznek, akiket most le is lepleztek.

A Disney Susi és Tekergő live-action változata nem követi majd azt az animációs megoldást, amit az Oroszlánkirálynál láthattunk. Helyette igazi kutyák kerülnek a filmbe, akik hangját természetesen színészek adják majd.

A People magazinban már meg is jelent az első kép a két főszereplő kutyusról. Hangjukat Tessa Thompson (Thor: Ragnarök, Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül) és Justin Theroux (A lány a vonaton) adják majd.  A filmben a történet ugyanaz lesz: két teljesen más világból származó kutya egymásba szeret.

Kép forrása: People

Lady (Susi) szerepét a kis cocker spániel, Rosa játssza majd, Tekergő (Tramp) szerepét pedig Monte kapta, akit ráadásul az altatástól mentette meg a film egyik kiképzője, aki örökbe fogadta.

Egyelőre nincs arról hír, hogy CGI animációval oldják-e meg a szájmozgást, ahogyan például a Kutyák és Macskák című filmben láthattuk, vagy pedig belső hangokkal, mint az Úton hazafelé című filmben.

A két főszereplőn kívül egyébként bemutatták Trusty (Trappancs) és Peg alakítóit is.

Kép forrása: People

A Lady and the Tramp remake a Disney+ hivatalos indulásával együtt november 12-én debütál.

Szerinted jó lesz a feldolgozás?

×