Dél-Korea fővárosában, Szöulban ma elkezdődött a PUBG Nations Cup világbajnokság a Jangchung Arénában. A verseny élőben nézhető.

Már javában zajlik a PUBG világbajnokság Dél-Koreában, ahol összesen 16 nemzeti csapat méri össze tudását a battle royale játékban. A verseny három napja során minden team 15 meccset játszik (5-öt naponta). Az a csapat, amelyik a legtöbb pontot gyűjti a mérkőzéseken, világbajnok lesz. A verseny Miramar és Erangel mapokon zajlik.

Az egyes országok egyébként saját szabályrendszerük alapján választhatták ki csapatuk tagjait. Volt, ahol edzők döntöttek, máshol korábbi PUBG versenyek eredményei. Ez a bolygón élő leghíresebb és legtehetségesebb játékosainak bajnokságát eredményezte.

A nyereményalap egyébként 500 ezer dollárra rúg, ezen felül a 16 csapatból 6 (Kína, Dél-Korea, Thaiföld, Vietnam, Tajvan és Japan) egy extra címért is versenyez. Az ázsiai országok legjobbja ugyanis külön helyet kap PUBG Global Championship versenyének döntőjében novemberben.

 

PUBG Nations Cup 2019 csapatok

Íme a résztvevő 16 csapat, akik név szerinti listáját a PUBG vonatkozó honlapján elolvashatjátok.

  1. Argentína
  2. Ausztrália
  3. Brazília
  4. Kanada
  5. Kína
  6. Tajvan
  7. Finnország
  8. Németország
  9. Japán
  10. Oroszország
  11. Dél-Korea
  12. Thaiföld
  13. Törökország
  14. Egyesült Királyság
  15. Egyesült Államok
  16. Vietnam

Hogy melyik csapat esélyes a győzelemre, egyelőre vitatott, de az elemzők szerint a legesélyesebb a házigazda Dél-Korea csapata. A versenyt te is azonnal élőben követheted a Twitchen.

 

Szerinted melyik csapat nyeri a PUBG Nations Cup versenyét?

×