A Destiny 2 szépen átvándorol Steamre, az átállás pedig igen egyszerű lesz a fejlesztők szerint. Még új előzetes is érkezett, ami mindenki számára megnyugtató lehet.

A Destiny 2 fejlesztője, a Bungie elvált az Activision-től, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy a Destiny 2 MMO otthagyja a Battle.net-et és október 1-től Steamen lesz elérhető. Mindenki megnyugtatására most érkezett egy videó, ami bemutatja, milyen egyszerű is lesz az átállás azoknak, akik már sok órát töltöttek a játékban.

 

Ha valaki már rendelkezik Battle.net verzióval, augusztus 20-tól már össze is kötheti fiókját a Steam fiókjával, másnap pedig jön a cross-save rendszer is, ami lehetővé teszi, hogy minden mentett eredményünk átkerüljön.

Ahogy a videóban is jól látszik, minden átkerül: a Guardians, a gear, a trófeák, minden könnyen és egyszerűen. A Bungie.net oldalán egyébként leírják, hogy ez pontosan hogyan működik, ami viszont érdekesebb, hogy az október 1-i indulással jön a Shadowkeep kiegészítő, ezen felül többek között új küldetések, új fegyverek, új raid és sok más vár a játékosokra, megkönnyítve az átállás miatti esetleges kellemetlenségeket.

A 2017-ben megjelent Destiny 2-t a rajongók és a kritikusok is pozitívan értékelték. A Bungie az Activision-tól való szétválás után jelentette be, hogy valószínűleg free-to-play változata is lesz a címnek, amitől most sok új játékost várnak a Steam-re költözést követően. Erre azonban a Steam oldalán egyelőre semmi nem utal, további információkat később osztanak meg.

Neked meg van a Destiny 2?

×