A régi WoW-hoz régi cimborák dukálnak.

A World of Warcraft Classic indításának munkálatai az utolsó tesztfázis elvégzésével a célegyenesbe értek – írja a PC Gamer.

Bizonyára sok egykori játékos veti bele magát az azerothi kalandozás hőskorát visszaidéző játékba. Biztosan számos régi játékos gondolkozik el azon is, hogy hova lettek az egykori játszótársak, hiszen az elmúlt 15 év során biztosan sok játékban köttetett barátság bomlott fel.

Kép forrása: pcgamer.com

Egészen biztosan van akire szívesen emlékszünk vissza és amellett, hogy érdekel jelenlegi sorsuk alakulása, a közös játék élményét is újra meg szeretnénk élni velük. Ezt elég nehezen hozhatjuk össze amennyiben az illető karakteréről csak halvány emlékeink vannak.

Ebben akar most segíteni a játékosoknak a Blizzard, hiszen a hivatalos fórumon elindítottak egy “Classic Connenctions” opciót, ahol régi szerverünk fajtájának és nevének megadásával üzenőfal rendszerben kereshetjük egykori játékostársainkkal a kapcsolatot.

Az egykori Allis és Hordás játékosokat is elkülöníti a rendszer, de olyanra is akadt már példa, hogy valaki egykori “kedves ellenségét” kereste a másik frakció fórumán. Jó érzés olvasgatni a bejegyzések többségét, hiszen az ember saját emlékei is előköszönnek.

Kép forrása: pcgamer.com

Talán valahol ez is lenne a lényege az egész WoW Classic-nak, hiszen már maga a játék elindulása is az egykori játékosok és egész egykori guildek nyomásának és folyamatos kérelmeinek köszönhető. A régi kapcsolatok felelevenítése mindenképpen emeli a nosztalgiaélményt.

A funkció egyébként már régebb óta elérhető, de hírverést csak most az indulás előtt kapott. A bejegyzések száma ezek után pedig bizonyára megsokszorozódik. A World of Warcraft Classic 2019. augusztus 27-én kezdi meg működését. A sikeres stressztesztek után pedig a klasszikus World Server Down felirat sem lesz majd látható.

Nektek van olyan egykori ismerősötök akivel szívesen felvennétek újra a kapcsolatot a játékban?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×