Bár egyelőre csak kiszivárgásról van szó, elég gyanús, hogy a Ubisoft máris új operátokon dolgozik. Vajon így fognak kinézni?

Az Operation Phantom Sight Warden és Nøkk érkezésével nem is olyan rég indult, most pedig úgy tűnik, hamarosan kalandos külsejű operátorokat kaphatunk. Ne feledjük azonban, hogy mindez csak leak, így semmi sem biztos, de megjegyezném, hogy az R6 kiszivárgások általában megbízható forrásból érkeznek. Legutóbb a Showdown event is egy hangfájl miatt bukott le.

A Ubisoft egyébként korábban már elárulta, hogy a játék negyedik évének harmadik szezonjában mexikói és perui operátorok érkeznek a csatamezőre. A most kiszivárgott karakterek egy-egy rajzon láthatók, első ránézésre pedig olyanok, mintha egy jó kis kalandfilmből léptek volna elő – írja a Polygon.

Kép forrása: Reddit

Kép forrása: Reddit

A képek alapján persze csak tippelni tudunk, hogy milyen képességekkel rendelkezik majd a páros. A férfi karakter lesből robbant fel valamit, a hölgy pedig láthatóan ősi leletek után kutat. Abban biztosak lehetünk, hogy van valamilyen kapcsolat a két karakter között, sőt még az is lehet, hogy egy érdekes háttérsztorit kapunk. Személy szerint annak örülnék a legjobban, ha valamilyen izgalmas dzsungelben elterülő map is érkezne.

Hogy pontosan mit is hoz majd a negyedik év harmadik szezonja, egyelőre vitatott, ugyanis nincs hivatalos indulási dátum.

Szerinted mit tudnak majd az új operátorok?

×