A League of Legends alkotói hivatalosan is bejelentették új harcolós játékukat. Íme az infók!

Nem jött meglepetésként, de már legalább hivatalos! A League of Legends-ért is felelős Riot Games új harci játékon dolgozik. Az információt Tom Cannon, az Evo társalapítója hozta nyilvánosságra egy interjú során, akit a Riothoz is fűznek érdekeltségek.

„Még 2016-ban egyesítettük erőinket a Riottal. Akkor azt mondtam, hogy egy időre eltűnünk a süllyesztőbe, de szeretném, ha be tudnék avatni embereket az univerzum talán legrosszabbul őrzött titkába, ami az, hogy megerősítem, hogy egy harcolós játékon dolgozunk a Riotnak” – nyilatkozta Cannon.

A Riot Games Cannon előző stúdióját szerződtette, a Radiant Entertainmentet, amit testvérével, Tony-val alapított 2016-ban. A hírek szerint a Radiant most a Rising Thunder című játékon dolgozik, amelyben óriási robotok harcolnak egymással. Az 1v1-es játék a kiszivárgott információk alapján egy egyszerűsített megközelítést választott a bonyolult harcmozdulatok megjelenítésére, amit más játékokban komplikált billentyűkombinációkkal lehet elérni.

mecharengar

Kép forrása: Dot Esports

Míg azt már jó ideje pletykálták, hogy a Riot új harci játékon dolgozik, a fejlesztők részéről hivatalosan nem jelentették be az új projektet mostanáig. Hogy ez a munkálatok felgyorsulását jelenti-e vagy sem, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre érdemes odafigyelni rá.

Amíg bővebb információkra várunk, a figyelmünket a most hétvégén tartott Evo 2019 felé fordíthatjuk, ahol a legjobb játékosok mérhetik össze tudásukat Las Vegasban augusztus 4-éig.

×