Az Aqua-Nyhrox duó felbomlott, alig hat nappal világbajnoki győzelmük után. Aqua úgy érzi jobban fejlődhetne egy másik játékossal.

 

Még egy hete sincs, hogy megnyerték a világbajnokságot, mégis szétvált Aqua és Nyrhox a Fornite Battle Royale világbajnokság győztes duója. A kiválást Aqua kezdeményezte, hogy lehetősége legyen fejlődni valakivel. Ezt Nyrhox twitteről tudtuk meg, ahol ezt írta:

„A nemrégi gyenge teljesítményem miatt új duo partnert keresek! Az eddigi társam leváltott, hogy „tudjon valakivel fejlődni”.”

kép forrása: fortniteintel.com

 

Nyrhox a Cooler Esport csapatáv alazóta felmondta a szerződését, békében váltak el. A fiatal esportoló egy nagyobb csapatot szeretne maga mögött tudni most, hogy világbajnok lett.

Aqua az alábbi nyilatkozatot adta ki, amiben tisztázni próbálja kiválási kezdeményezését.

„Az egészet nagyon rosszul indítottam, és nem akartam megbántani Nyhrox-t vagy bárkit. Nyhrox és én már régóta együtt játszunk és igen, megnyertük a világbajnokságot, de ez nem azt jelenti, hogy mi voltunk a legjobb duo, vagy hogy nincs hova fejlődnöm valaki mással. Egyszerűen úgy érzem Stompy és én jobbak leszünk együtt. Nyhrox és én sokat beszéltünk már erről. Bocsánatot kérek mindenkitől a twitter dráma miatt, nem akartam megbántani senkit, Nyhrox és én barátok vagyunk és a legnagyobb szerencsét kívánom neki a jövőben.”

Ebből megtudtuk azt is, hogy Aqua mostantól az Eleven Gaming csapatában játszó Stompy-val játszik majd együtt az elkövetkező versenyeken.

×