Elindult a Fortnite Battle Royale Season X és a fejlesztők nem spóroltak az újdonságok bevezetésével. Alig marad olyan része a játéknak, amit ismerünk.

 

A Fortnite: Battle Royale 9. szezonja véget ért, habár a világbajnokság miatt kicsit később, mint ahogy eredetileg tervezték. A történet következő fejezete szerint, a Loot Lake közepén lévő gömb felrobbant, ezzel összekuszálva az idősíkokat, így a pályán egyszerre vannak jelen az első és az utolsó szezon jellegzetes darabjai.

 

Az új Season 10-hez persze új Battle Pass is jár, aminek tartalmát az alábbi videó mutatja be. Ahogy láthatjuk az Epic Games, már meg se próbálja kialakítani az egyensúlyi helyzetet, inkább akkora káoszt teremt a játékon belül, hogy mindenki nyerhessen meccseket.

 

A kétszemélyes robotok, a nagyobb ugrást generáló zónák, a területek ahol nem építhetsz, hatalmas káoszt teremtenek majd az első pár héten. Habár sok játékos szeretne inkább egy hosszabb változatlan állapotot, az Epic Games-nek esze ágába sincs permanens játékstílust kialakítani.

×