Úgy tűnik a Niantic kijavította a bugokat és már újra megtalálhatók a Rakéta Csapat által ellenőrzött Pokéstop-ok.

Indulás az utcára Pokémon Go fanok! Ismét elérhetők a Rakéta Csapat által megszállt Pokéstop-ok! Ráadásul sokkal nagyobb gyakorisággal találhatók meg!

Az esemény részletei:

A Pokémon Go játékban nem unatkozik sokáig az ember, még tart az Armored Mewtwo raid időszak, de már vadászhatjuk a Szalmakalapos Pikachu-t és mától harcolhatunk a Rakéta Csapat ellen is! A nyáron még több ilyen esemény vár ránk, ezekhez azonban még nem adott ki részletes közleményt a Niantic.

A Rakéta Csapattal  speciális Pokéstop-oknál találkozhatunk. Ezek az állomások csak kicsit térnek el a többitől, ezért szemfülesnek kell lennünk. A Pokéstop feletti kocka enyhén vibrál és kicsit fekete a szélén, ebből láthatjuk, hogy a Rakéta Csapat megszállta. A megszállás 30 percig tart és ezalatt bárki megküzdhet velük (nem szükséges a 40-es szint).

gif forrása: pokemonblog.com

Ha meglátogatunk egy ilyen Pokéstop-ot, lehetőségünk nyílik megküzdeni eggyel a Rakéta Csapat banditái közül. Ha legyőzzük hátrahagyja a Pokémonját, amit így a raidekből már ismert, Premier Labdával foghatunk be. A befogás után megtalálhatjuk a Pokémonjaink között.

A harc nem túl nehéz de szemfülesnek kell lenni a legelején. A csata kezdete előtt a rakéta csapat tagjai elejtenek egy kifejezést angolul, amiből megtudod milyen típusú Pokémonokkal jön majd ellened. Ha ezt figyelembe veszed, könnyedén legyőzheted az ellenfelet egy jó kompozíció kiválasztásával. A Rakéta Csapat tagjának utolsó zsebszörnye lehet akár 7000 CP-s is, ezért jó ha előre tervezel.

Itt látható a gomb, amivel megtisztíthatjuk őket „Purify”, ehhez az adott zsebszörnyhez tartozó Candy és Stardust szükséges. A megtisztítás után láthatjuk a Pokémon valódi CP-jét. Páran azt is jelezték ezeket a mon-okat könnyebb fejleszteni és erősíteni is. Ráadásul tudhatják a „Return” képességet is, ami kifejezetten erős.

Ezek a pokémonok elérhetők egyelőre ebben a formában:

 

kép forrása: polygon.com

 

A Rakéta Csapat Pokéstop-jai nem túl gyakoriak, így készüljetek hosszabb túrára, ha nekiálltok vadászni őket. 

×