Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger újra együtt szerepelnek egy filmben. Megvan az orosz Dragon Seal: Journey to China megjelenési dátuma.

Őszintén szólva nagyon régóta lehet tudni erről az Oroszországban játszódó filmről, ami tulajdonképpen a Viy második része. Az hírek róla már 2017-ben megjelentek, az első előzetes is régóta nézhető, sőt a megjelenést idén januárra tervezték. Most végre tényleg megérkezett a várva várt dátum, de ez csak Kínára és Oroszországra vonatkozik.

 

A Hollywood Reporter megerősíti, hogy a film augusztus 16-ától nézhető az említett két országban. A történetben varázslók hercegnők, harcművészek szerepelnek, sőt megjelenik a sárkányok királya is. Jackie Chan ha minden igaz varázslót játszik, Schwarzenegger pedig egy tengeri kapitány szerepén díszeleg. Rajtuk kívül feltűnik benne Charles Dance (Ghostbusters), Christopher Fairbank (A Galaxis Őrzői), Igor Jijikine (Forbidden Empire – Viy 1) és Martin Klebba (Jurassic World), sőt a közelmúltban elhunyt Rutger Hauer is.

Oleg Stepchenko orosz filmrendező filmje a 2014-es Forbidden Empire film folytatása, egy orosz író, Nikolai Gogol művének adaptációja. Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger nem először szerepelnek együtt és számtalanszor kiderült már, hogy mennyire tisztelik egymást.

A 2004-es 80 nap alatt a Föld körül-ben már volt pár vicces közös jelenetük.

×