A tesztelés után már az éles szervereken is elérhető a Season 4 frissítés, a 4.1. A frissítéssel az új Erangel is megérkezett.

A legfontosabb dolog természetesen az új Erangel, melyet korábban már bemutattak a tesztszerveren. A PUBG első mapja sok változáson ment keresztül, nem csak külsőleg alakult át, de új stratégiai helyszínek jöttek létre. A map már egy kis háttértörténetet is kapott.

 

Kis változás azonban ebben is bejött. Akik a tesztszerveren amiatt panaszkodtak, hogy túl sűrű a fű, örülhetnek, ugyanis kicsit csökkentették a füves rész sűrűségét és a fényerejét.

Az új szezonban elindult a friss survivor pass is, amit Aftermathnak neveztek el és egészen október 15-ig tart. Az Aftermath összesen 100 jutalmat tartalmaz, beleértve az első UAZ skint, sőt már vannak co-op küldetések is.

Kép forrása: PUBG

A játékmenetben is sok változás született: egy hosszú lista van arról, hogy melyik fegyver kapott buffot vagy nerfet. Az AR-eket nerfelték, az SMG-ken húztak egy kicsit a balansz érdekében. Módosítottak a járműveken is, HP tekintetében és sebességben is. Ami még viccesebb, hogy mostantól van magnó is a kocsikban, amit ha bekapcsolunk, random muzsikát játszik. A BRDM-2-nél most lehetősége van a sofőrnek lezárni a kocsit, hogy azok, akik nem csapattársak, ne tudjanak random bepattanni.

Kép forrása: PUBG

A járműveken kívül változások következtek e a gyógyításban és a boostolásban. Mostantól lehet kicsit mozogni gyógyulás közben, persze nagyon lassan, amíg az animáció véget nem ér. Kicsit Apex Legends utóérzés, nem?

A kötszer mostantól folyamatosan gyógyít, egészen addig, míg a HP el nem éri a 75%-ot, vagy a bandage el nem fogy. Nem kell tehát mindig egyesével kötözgetni. Mindezeken kívül számos változtatás érkezett, melyek olyan problémákat érintenek, amiket korábban a játékosok jeleztek. A frissítés összesen 10 GB, de van benne annyi minden, hogy megérje letölteni. Meg amúgy is kötelező, mert amúgy nem indul a játék. Ha érdekel a sok-sok javítás, változtatás, nézd meg a PUBG hivatalos oldalát.

Szerinted is egyre jobb a PUBG?

×