A videojáték streamer Michael „Shroud” Grzesiek, aki kiváló Counter Strike játékosként is ismert, kipróbálta az OverWatch-t. Elég jól ment neki.

Kétféle ember létezik: aki imádja a Shrouddal kapcsolatos híreket és aki nem. Illetve van egy kisebb csoport, aminek tagjai szerint csaló. Na meg ott van az a „pár” ember, aki nézi a műsorait.

No, a lényeg, hogy Twitch csatornáján már mindenfélét játszott, de most kipróbált pár Overwatch ranked mérkőzést. A hétvégén máris Platinum szintet ért el. Tartsatok szünetet, és mehet a lassú, kínos taps.

A Dotesport munkatársai valószínűleg nagyon szeretik őt, mert máris hírt adtak az esetről. A srác összesen 2.589 skill pontot gyűjtött, ami tulajdonképpen a Platinum szintnek fele meg az Esportstales szerint.

Kép forrása: Esportstales

Tekintettel arra, hogy számára új terepen próbálta ki magát, sokak szerint ez igen szép teljesítmény, bár azt gondolom azt senki nem vitatja, hogy nagyon jól lő a játékokban a srác. Shroud leginkább a következő karaktereket részesítette előnyben: Soldier: 76, Tracer és McCree.

 

Amint az videóból is látszik, ő nem is nagyon tudta, hogy mit is jelentenek a pontszámok, vagy épp nem is nagyon foglalkozik vele. Nem baj, ha ő nem is, a rajongók foglalkoznak vele. Te is épp ezt teszed.

Neked milyen a rankod Shroud-ban?

×