Az Overwatch 31. hőse már kikerült a tesztszerverekre, így belenézhettünk a képességeibe. A rajongókat azonban más témák érdeklik.

Az Overwatch 31. hőse Sigma ma kijött a tesztszerverekre, így megtudhattuk, hogy pontosan mik is a képességei. A karakter tank szerepet tölt be, és a gravitációs mezőket irányítja.

kép forrása: /cdn.vox-cdn.com

 

  • Hyper Gömbök: Sigma kilő két gravitációs töltetet, amelyek felrobbannak, rövid időn belül komoly sebzést okozva. Ezek pattognak is párat a felületeken és Sigmát is sebezhetik.
  • Kísérleti Pajzs: Sigma előredob egy pajzsot maga elé tetszőleges távolságban és magasságban. A pajzs 500 életponttal rendelkezik.
  • Kinetikus Rántás: Sigma megállítja a felé érkező lövéseket egy rövid ideig és a beérkezett töltetek után pajzsot kap.
  • Gyorsítás: Sigma magához hív egy maroknyi sziklát, majd ezeket eldobva sebzést okoz és hátralöki az ellenfelét. Minél távolabb van az ellenfél, annál nagyobb a hátraesés.
  • Gravitációs Flux: (Ultimate) Sigma a levegőbe röppen, majd egy nagy körben minden ellenfelet felemel és földhöz vág, ezzel komoly sebzést okozva.

A hőst még csak tesztelik, de nemsokára elérhető lesz a publikum számára is. Az biztos, hogy erős kontrollja lesz a csatatér felett, habár kevés mozgási lehetősége van. A rajongókat azonban más részlet kötött le a megjelenés után, a hős csupasz lába. Pár játékos már megoldást is talált a problémára:

Sokan mások Mauga-t hiányolják, aki már megjelent korábbi történetszálakban. Személyisége és megjelenése is felkeltette az játékosok érdeklődését. Jeff Kaplan, az Overwatch vezető fejlesztője azt nyilatkozta: mindenképp játszható karaktert csinálnak belőle, de a játéknak most Sigma-ra volt szüksége.

kép forrása: dotesports.com

Mauga impozáns alakja a bal oldalon látható, ahogy eredettörténete szerint Lucio mellett harcol.

×