Joe Nate beszél a Sea of Thieves jelenlegi frissítéséről, amelyben elérhetővé vállnak a kiskedvencek és a mikrotranzakciók.

A Sea of Thieves ismét megpróbálja bevezetni a kiskedvenc tartás lehetőségét a játékba. Már nem az első alkalom, hogy nekifutnak, de a fejlesztői bejelentés szerint, figyeltek a felhasználói véleményekre és így alakították ki az új, jól működő rendszert.

A folyamatos frissítések mellé új támogatási lehetőség is jön a játékba, mikrotranzakciók formájában. Joe Nate elmondta, hogy nem kell megijedni, nem lesznek loot box-ok, sem megvehető előnyök a játékban sem most, sem később. A megvehető tárgyak csupán kozmetikai jellegűek, kinézetek, hangulatjelek, amik élvezhetőbbé tehetik a játékélményt.

 

Remélhetőleg a fejlesztők arra is figyelnek majd, hogy a nem fizető játékosok is tudnak majd elérni új dolgokat és esetlegesen játékkal és küldetésekkel legyen mit farmolniuk.

A játékban a célzás is finomítást kapott és mostantól a platformok közötti meccsbe kerülés is csak akkor történik meg, ha a játék nem talál elég játékost a saját platformunkról.

×