Lehetséges, hogy a Kill Bill 3 még elkészülhet? Erre adhat reményt, hogy Tarantino Uma Thurman-nel tárgyal a sorozat harmadik részéről.

Az MTV nemrég interjút készített Quentin Tarantino-val, amiben arról beszélt: Uma Thurman-nel arról tárgyal, hogy folytatni szeretné a Kill Bill-t – olvasható az Indiewire oldalán.

„Az igazat megvallva én és Uma beszélgettem erről a közelmúltban. Ha olyan filmet csinálok a jövőben, ami a korábbi filmjeire épül, akkor az a Kill Bill 3 lesz” – mondta.

A Kill Bill Vol. 1 2003-ban debütált, míg a Kill Bill Vol. 2 egy évvel azután, 2014-ben. Az első rész megjelenésekor moziban láttam a filmet, és meg mernék rá esküdni, hogy a végén azt volt kiírva: Vol 1/5. Vagyis akkor azt hittük, hogy 5 rész készülhet a filmből, de később kiderült: a terv egy trilógia. Aztán szomorúan tapasztaltuk, hogy a másodikkal vége is lett. Szóval érdekes lenne, ha ennyi év után lenne folytatás.

Tarantino egyébként már korábban is beszélt arról, hogy szeretné folytatni a sorozatot, amiben a főszereplő a most már felnőtt Vernita Green lánya, aki bosszút állna anyja halála miatt.

Kép forrása: HelloGiggles

Persze Tarantino már olyat is mondott, hogy visszavonulna a filmezéstől és inkább csak forgatókönyveket írna, ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Következő filmje a Volt egyszer egy Hollywood július 26-án jelenik meg. Én azért remélem, hogy a korábban emlegetett Tarantino-féle Star Trek is megvalósulhat.

Szerintetek jó ötlet a Kill Bill 3?

×