A Rainbow Six: Siege Showdown eseményével egy közösségi challenge is indult, amit ezúttal nem tudtunk teljesíteni. A Ubisoft azért odaadja a jutalmat.

A múlt héten veszettül figyeltük, hogy a Sharpshooter Challenge hogyan alakul. Elvileg közösségi szinten kellett hat millió fejlövést összehozni július 17-ig, amíg az esemény tart. Hát ez nem sikerült, amit sejteni lehetett abból, hogy milyen lassan nőnek a számok. Én abból gondoltam, hogy a Showdown módban elég nehéz fejlövést összehozni.

A játék történetében még nem volt olyan közösségi kihívás, ami ne lett volna meg, szóval ez azért sokat elárul a játékmódról. Nem hogy nem sikerült, de még közel sem járt a közösség ahhoz, hogy meglegyen. Most a Ubisoft az ott felajánlott Landowner fegyverskint odaadja a játékosoknak – írja a PCgamesn.

Én is gondoltam, hogy a számokkal kicsit túllőttek a célon, hiszen nem mérték fel megfelelően, hogy mekkora esélye van a Showdonwnban fejlövést összehozni. Ezt a stúdió is elismerte.

„A tévedés miatt a Sharpshooter Showdown kihívást nem sikerült teljesíteni. A következő 3 napban minden játékosnak odaadjuk a Landowner skint, aki hozzájárult killel a kihíváshoz” – írja a Ubisoft a Twitteren.

Craig Robinson fejlesztő azt írta: „mivel mi hibáztunk, úgy éreztük, hogy a legjobb, ha a skint odaadjuk a játékosoknak.” A kihívásnak egyébként kb. a felét sikerült összehozni. Talán legközelebb a Ubisoft jobban átgondolja, milyen kihívást ad a közösségnek.

Te hozzájárultál killel a kihíváshoz?

×