A Danger Zone a CS:GO battle royale módja, amiben mostantól képességeink alapján különböző rank-besorolást kapunk. Életbe lépett a rankrendszer.

Ha nagy rajongója vagy a CS:GO battle royale módjának, bizonyára örülsz, hogy mostantól nyilvánvaló lesz, ki milyen szinten tolja a játékmódot.

A Danger Zone mostantól 15 különböző rangot kínál – írja a Dotesport. A legalacsonyabb besorolás a Lab Rat I (kísérleti patkány), a legmagasabb a The Howling Alpha. Ezek között kapott helyet a Sprinting Hare (I, II), a Wild Scout (I, II), a Wild Scout Elite, a Hunter Fox (I, II, III) és a Hunter Fox Elite. A legmagasabb The Howling Alpha előtti három rank a Timber Wolf, az Ember Wolf és a Wildfire Wolf.

A rank látható a főmenüben, illetve bárki számára a meccs befejezése után is. Akár tetszik, akár nem, a sorsolásnál a ranknak nincs jelentősége. Bármilyen képességű játékos lehet együtt a meccsek során, nem kell azonos szinten lenni. A szintet az határozza meg, milyen helyezést értél el az előző körben. A fejlesztők nagyon remélik, hogy ezekkel a menő kitűzőkkel még több ember kedveli meg a játékmódot.

Szerinted ennyi elég a játékmód sikeréhez?

×