A Cyberpunk 2077 egy igen összetett játék, mely részletesen mutat be egy társadalmat. Ebből persze a vallás sem maradhat ki.

A legfrissebb információk azt sugallják, hogy a CD Projekt RED közelgő játékában megjelennek a vallások, még ha ez meg is zavarja egyes játékosok vallási meggyőződését. Ez nem tántorítja el a stúdiót – írja a Gamewatcher.

„Nem fogjuk kerülni ezt a témát, még akkor sem, ha ez sértő lesz bárki számára” – mondta a CD Projekt RED képviselője egy interjúban. Az is kiderült, hogy a fejlesztők nem mondják ki egyértelműen, hogyan ítéljük meg a vallást (jó vagy rossz), de megmutatják, hogyan működik az a gyakorlatban.

Kép forrása: gamewatcher.com

„A Cyberpunk jövőképe nem egy alternatív valóság, hanem a mi világunk egyfajta elképzelt jövőképe. Néhány dolog pont olyan, ahogy ma is ismerjük. Például a kereszténység is jelen van a játékban” – teszik hozzá az eredeti lengyel interjúban.

Való igaz, az interjú eredetileg lengyel nyelven készült, amit lelkes rajongók fordítottak le, remélhetőleg helyesen. Korábban ugyanis egy lengyel interjút félrefordítottak (google fordítóval), így a híroldalakat körbejárta egy hamis hír a játékról.

A készítők tehát igyekeznek a jövőképet minél sokszínűbbé tenni. Reméljük valóban olyan sokrétű és élvezetes lesz a játék, ahogy ígérik.

×