Minden Witcher rajongó tudja, mit is jelent a fürdőkád a játékban, így sokan arra kíváncsiak, látható lesz-e ugyanez a sorozatban? Úgy tűnik, igen.

Mindenki, aki ismeri a Wicher sorozatot, tudja hogy milyen nagy jelentősége van a fürdőkádnak. Több jelenetben látjuk, ahogy a Gerald fürdik, vagy épp fürdetik. Akár jó ez, akár nem, a játék egyik legemlékezetesebb momentumává vált, melyből mémek százai születtek.

Kép forrása: GamesRadar

Sok rajongó tette fel a kérdést: vajon láthatunk bármit ebből a sorozatban? Lauren Schmidt Hissrich showrunner egy interjúban mesélt arról, milyen easter eggek lesznek láthatók a filmben, a könyvből vagy a játékból.

„Ami azt illeti, van egy fürdőkád az évadban. Nem mondom el, hogy ki fürdik a kádban, de van kád” – mondta.

Bár Lauren Schmidt korábban azt is elmondta, hogy a sorozat nem a játékokat, hanem Andrzej Sapkowski regényeit veszi alapul, viszont a játék is így van ezzel, tehát sok hasonlóságot fedezhetünk majd fel. Ez azt jelenti, hogy a bár az alkotók ezzel magyarázzák a játékkal való eltéréseket, elkerülhetetlen lesz hasonlóság a kettő közt.

Nos, végül is a CD Projekt RED játékának köszönhetjük, hogy a történet népszerű lett, szóval nyilván a játék rajongói izgatottak leginkább a sorozat kapcsán. Talán az első trailer mindenkit meggyőz arról, hogy érdemes lesz követni a szériát, játék ide vagy oda.

 

Te nézed majd a sorozatot?

×