Valóban rémálom volt a Clash Royale versenyzők számára a World Cyber Games első napja. A profi játékosok Twitteren panaszkodtak.

A World Cyber Games egy nemzetközi esport versenysorozat, mely sok-sok játékot vonultat fel. Az idén Kínában megrendezett eseményen a Clash Royale is felkerült a palettára, így a rajongók nagyon izgatottan várták, hogy nagyszínpadon lássák a világ egyik legnépszerűbb mobiljátékát. Ám amikor tegnap elindult a Clash Royale League (CRL) tavaszi versenyének döntője, az teljes katasztrófába torkollott.

A műsor, amit este 9-re ígértek késett vagy 6 órát. Ezalatt a Clash Royale Esports Twitteren próbálta megnyugtatni az embereket, hogy amint megoldják a komoly mobilkapcsolati problémákat, elindul a verseny.

Kép forrása: DotEsport

Az adminisztrátorok a Wi-Fi-t tesztmeccsekkel ellenőrizték, majd ezzel az SK Gaming paklijai az ellenfél számára is kiszivárogtak. A profi játékosok Twitteren adtak hangot elkeseredésüknek. A Team Liquid egyik játékosa azt írta: „Haza akarok menni.”

Az SK Gamingből Morten azt írta: ez az egész szégyen az esportra nézve. A szervezők ugyanis a döntő előtt néhány órával átvariálták a csapatfelállást.

A Dotesport szerint a későbbiekben már minden simán ment. A Team Liquid és az SK Gaming legyőzték az ázsiai csapatokat 13:12 arányban.

Szerinted is katasztrófa, ami történt?

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×