A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

A Bud Light ingyen sört igér minden űrlénynek, aki a szeptember 20-ai raid után élve kijut az 51-es körzetből. Előzetesen a vállalat még arról posztolt, hogy nem támogatják, a finoman szólva is kockázatos tevékenységet, de úgy tűnik végül inkább az esemény marketing lehetőségeinek kiaknázása mellett döntöttek.

Az 51-es körzet katonai bázisát régóta nagy misztérium veszi körül. A területen végzett repülőgép teszteket sokan űrhajónak vélték, így terjedt el, hogy a bázison idegeneket tartanak fogva. Az 51-es körzet megrohamozása az internetes IQ zuhanás újabb koronája, amely egy vicc facebook csoportból nőtte ki magát. A tervek szerint, ha elég ember próbál egyszerre betörni a katonai bázisra, akkor fény derülhet arra, hogy mit tartanak ilyen erős védelem alatt.

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×