Annak ellenére, hogy a Netflix sorozata első ránézésre a videojáték alapján készül, nem játékadaptációról van szó.

A Netflix egyre több infót hoz nyilvánosságra a készülő Witcher sorozatról, amiből pletykák szerint már most berendelték a második és harmadik évadot, annak ellenére, hogy még senki nem látott még csak előzetest sem a sorozatból.

Senkiben ne legyen kétség, hogy ahogy a videojáték, úgy a sorozat is a lengyel Andrzej Sapkowski fantasztikus regényeinek alapszik – írja a nintendolife. A rajongók már most, néhány előzetes kép után vitatják, hogy a sorozatbeli karakterek nem hasonlítanak a játékban szereplőkre.

Kép forrása: nintendolife.com

A producer Lauren Hissrich szerint ennek az az oka, hogy a Witcher sorozatot nem a játék inspirálta, hanem az eredeti regények.

„Nem a videojátékot filmesítjük meg, hanem a regényt adaptáljuk. Ez azért jó, mert a játék is a könyvet adaptálja. A kettő egy irányba ment, de mi egy ponton más irányba mentünk” – mondta Lauren Hissrich.

Hissrich hozzátette, hogy ahogy a való életben, úgy a filmben sem lesznek egyértelműen jók és rosszak. Azt pedig már sokan tudják, hogy a sorozatot, aminek Henry Cavill a főszereplője, Magyarországon forgatták, és bizony valószínű, hogy magyarok is szerepelnek benne.

A Netflix Witcher szériája ez év végén indul.

×