Annak ellenére, hogy a videojáték-adaptációk tekintetében előkelő helyen szerepel, a Warcraft film valószínűleg nem folytatódik.

Sajnos úgy tűnik, hogy a 2016-ban kiadott Warcraft film nem kap már sosem folytatást – írja a Pcgamesn. Annak ellenére, hogy kapott néhány kisebb kritikát, több mint 433 millió dollárt hozott, amit a játékadaptációk sorában csak a Detective Pikachu tudott beérni néhány héttel ezelőtt.

A Warcraft: A kezdetek író, rendezője Duncan Jones azt mondta a Collidernek, hogy bármennyire is szeretné, a Warcraft-ból valószínűleg mégsem lesz trilógia.

„Igyekeztem a legjobb tudásom szerint olyan filmet készíteni, ami közel kerül a rajongókhoz. Úgy gondolom, az idő múlásával az emberek egyre jobban kezdték értékelni a filmet. Sajnos ennek ellenére, nem készítünk folytatást” – mondta.

 

Jones röviden beszélt arról is, hogy milyen fontos szerepet játszott a film elkészítésében a Blizzard.

„A Blizzarddal dolgoztam, ahol a munkatársak nagyon szenvedélyesek voltak és nem akarták elrontani a filmet” – tette hozzá. Sajnos tehát annak ellenére, hogy a történet folytatását sokan vártuk, nem láthatjuk. A World of Warcraft világa azonban még sok örömet hozhat nekünk, pláne, hogy hamarosan jön a WoW Classic.

Te szerettél volna folytatást?

×