A Monster Hunter: World a Capcom egyik legtöbb példányban eladott játéka. A stúdió a hivatalos Twitter oldalán tette közzé az újabb mérföldkövet.

A Monster Hunter: World, melyből egyébként film is készül, világszerte 13 millió példányban kelt el. A fejlesztők ennek megünnepléseképpen ajándékkal lepik meg a játékosokat: július 25 és 29 közötti bejelentkezéskor egy jó kis special item pack ütheti a markunkat. A csomag tartalma egy attack jewel, három gold Wyverian print, három heavy armour sphere, 13 appreciation ticket és 13 ezüst tojás.

 

A Capcom játéksorozata egyébként már 50 millió eladott példánynál jár, aminek valószínűleg nagyon jót tett, hogy nyugaton is egyre több japán RPG és MMO jelenik meg. A Steames megjelenése után néhány órával már 20 ezren játszottak vele, aktív játékosszám tekintetében pedig a top háromba került a platformon.

Kép forrása: Steam

A Steam Chartson nagyon szépen nyomon követhető, hogy hogyan alakulnak a számok. A Monster Hunter World a top 10-ben van a Steamen jelenleg is. Ezzel ez lett a Capcom legnagyobb PC címe. A SteamSpy szerint a PC felhasználók száma 5 és 10 millió közé tehető.

A Monster Hunter: World sikere tovább folytatódhat, hiszen év végén jön az Iceborne kiegészítő.

×