Vállalkozó kedvű gamerek megnézték, hogyan öregítené meg a FaceApp kedvenc karaktereiket.

Épp tegnap írtuk meg a FaceApp alkalmazásról, hogy milyen veszélyeket rejthet. De ha az ember fia vagy lánya hajlandó vállalni a kockázatot, és betartja az óvintézkedéseket, igen jól is szórakozhat vele. Az UNILAD néhány vicces kedvű szerzője ugyanis összegyűjtötte, hogyan néznének ki kedvenc számítógépes karaktereik, ha ötven évvel idősebbek lennének. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek.

Atreus, Kratos fia, akit a legtöbben csak Boy néven ismerünk, például meglehetősen ijesztő lenne öregen. Ez alapján a kép alapján egy hajnyírás után simán indulhatna egy Darth Vader hasonmás versenyen.

Kép Forrása: Sony Santa Monica

Ríviai Geralt viszont úgy fest, mint kedvenc nagyapánk, aki meglehetősen kalandos életet élt, mielőtt megállapodott volna. Vagy lehet, utána is.

Kép Forrása: CD Projekt RED

Ha már kalandozó idős rokonok, akkor álljon itt az idős Lara Croft! A hölgy többek szerint úgy fest, mint a kedvenc nagynénikénk, akitől olyan ajándékokat és történeteket kapunk ajándékba, mint senkitől!

Kép Forrása: Square Enix

A Last of Us 2-ben már láthattunk egy kicsit idősebb Ellie-t. Vajon a Last of Us 5-re megöregedne ennyire? Bár ha még ilyen öregen is képes ilyen jóindulatúan mosolyogni, akkor megérdemel minden tiszteletet!

Kép Forrása: VidMid

Te melyik kedvenc videojátékod melyik karakterét öregítenéd meg a FaceApp alkalmazással?

A 2019-es Gamescon-on mutatta be a Mojang a Minecraft új demoját, ami már alkalmazza a Ray Tracing technológiát. Szerintünk gyönyörű.

Hangulatos és ötletes videó nyerte a Dota 2 világbajnokság rövidfilmes megmérettetésének első helyét.

Nem lehetsz igazán jó baseball játékos, ha nem hagyod magad kicsit besározni. Jól tudják ezt Japánban is.

Egy új kép megmutatja, hogyan fest majd a hó, illetve a felhős ég a játékban.

A Doom Eternal érdekes multiplayer környezet biztosít majd a játékosoknak, amit most egy rövid videóban mutatnak be.

×