A Plants vs Zombies 3 sajnos csak android készülékeken lesz elérhető egyelőre, de sokan reménykednek iOS-es és
PC-s megjelenésben is.

Több mint 10 éve jött ki az Electronic Arts Plants vs Zombies nevű tower defense játéka. A játékban az élőhalottak végtelen hullámait kell elhárítanunk támadó nővényeink telepítésével. A játék során a zombik erősebbek lesznek, vagy többen támadnak, de megjelennek speciális karakterek is, így stratégiai tervezés szükséges a megfelelő védelemhez is.

kép forrása: mobilgamer.hu

A játék megjelenésekor nagy sikert aratott, majd rá négy évre megjött a folytatás is, a Plants vs. Zombies 2: It’s About Time, ami nagy meglepetésre csak mobil platformon volt elérhető. A játék erős kritikákat kapott a mikrotranzakciós modell miatt, de így is több mint 15 millióan töltötték le az alkalmazást.

A harmadik részt csendben jelentette be az EA tegnap, jelenleg a játék alfa verzióját hullámokban adják ki a tesztelőknek. Az Google App Store-ból bárki elérheti, ha épp jókor keres rá. A játékban szintén benne lesznek a fizetős segítségek, amik 1-99 dollár között mozognak majd. A játékot egyelőre csak Android platformra tervezték, de később remélhetőleg iOS és PC eszközökre is elérhetővé teszik.

Persze a mobil platformon lehet a legjobb profitot kicsikarni, de nem hiszem, hogy ne fizetődne ki a PC-s megjelenés.

×