A díjnyertes PS4 játék PC verziója ráadásul továbbfejlesztett grafikával és sok új tartalommal érkezik. Csak az Epic Store-ban érhető majd el.

Aki nem tudná, a Tetris Effect egy díjnyertes puzzle-játék, mely a jól ismert Tetris-re épül. 2018-ban adták ki kizárólag PS4-en, ráadásul PSVR támogatással. A PCGamer tavaly az 5 legjobb VR játék közé sorolta, szóval a sikerre való tekintettel PC-re is megjelenik július 23-án.

A kizárólag Epic Store-ban megvásárolható játék természetesen Oculus Rift és HTC Vive támogatást is kap, a Monstars Inc. pedig egy kicsit fel is turbózta: jobb grafikával, 4K felbontással és más olyan opciókkal érkezik, ami a PS4 verzióban nem elérhető.

 

A Tetris Effect PC-re kb. 40 dollárba kerül majd, az előrendelők viszont 20% kedvezményt kapnak. A Tetris Effect a Metacritic oldalán 89 pontot ért el a százból, 2018-ban a Game Critics Award-on a „Legjobb VR/AR Game” kategóriáját nyerte meg. Ezen kívül számos jelölést és díjat kapott a játék és annak zenéje is. Megjelenésekor az első héten Japánban majdnem 5 ezer példányban kelt el.

Kedvet kaptál, hogy kipróbáld?

×