Miután a csapat megnyerte a BLAST Pro Series Los Angeles-i döntőjét, egy rekordot is megdöntöttek, melyet az Astralis tartott.

A BLAST Pro Series megnyerésével a Team Liquid megdöntötte az Astralis LAN rekordját. Az Astralis különböző versenyeken korábban egyhuzamban 17 meccset volt képes megnyerni CS:GO-ban. A Team Liquid mostanra 18 alkalommal volt erre képes. A csapat ráadásul egymás után az ötödik versenyét nyerte, amivel ők lettek az Intel Grand Slam győztesei is, aminek köszönhetően 1 millió dollár jogos tulajdonosai lettek – írja a Talkesport.

Kép forrása: BLAST PRO series

Játékosuk Jakey „Stewie2k” Yip 2019 legtöbb pénzt szerző CS:GO játékosává vált. 2019-ben 397.900 dollárt keresett, sőt teljes Counter-Strike pályafutása során több mint 942.790-et, ami átszámítva hozzávetőlegesen több mint 270 millió forintnak megfelelő összeg.

A Liquid nyerő szériáját a ESL Pro League 9. Series döntőjében kezdte, amikor megverte a TYLOO csapatát. A Pro League 9-et az ESL One Köln követte, majd a BLAST Pro Series Los Angeles. Az egymást követő versenyeken egyetlen meccset sem vesztettek el, így sorozatban 18 győzelmet hoztak.

A Team Liquid csapata legközelebb az IEM Chicago 2019-en versenyez július 18 és 21 között. Egyértelmű céljuk, hogy folytassák a sorozatot, na meg hogy hazavigyék a 250 ezer dolláros fődíjat.

Szerinted hány sorozatos győzelmet arat még a Team Liquid?

×