Idén októberben érkezik a DOOM: Annihilation, egy film a játék alapján, melyben egy csapat katona találkozik a pokol ismerős démonaival.

A DOOM nem arról híres, hogy megkímélné a játékosokat a brutalitástól, így valószínűleg a film sem lesz másmilyen. A hírek szerint idén októberben érkezik, hivatalos korhatári besorolás szerint 17 éven aluliaknak nem ajánlott.

A klasszikus videojáték alapján készült film története szerint tudósok a Mars holdján találnak egy portált, ami mit ad isten: a pokol démonainak ad lehetőséget, hogy átvándoroljanak világunkba. Joan Dark hadnagy pedig fog egy-két csúzlit és elindul levadászni őket.

 

A DOOM valójában egy nagyon egyszerű sémán alapszik, miszerint a pokolból érkező démonok gonoszak, így a legkülönfélébb módon kell őket elpusztítani. A 2016-os DOOM érdekes sztorit is tartalmazott, ami épp elég volt ahhoz, hogy legyen kedvünk tovább pusztítani. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire állja meg helyét ez a séma egy filmben.

Hogy milyen is lesz, október 1-jén kiderül. Új előzetes nem érkezett, így csak a korábbiba tudunk bepillantani. A film moziban nem, csak Blu-Ray-en lesz elérhető.

×