Ha Nintendo Switched szeretnéd egy igen egyedi és minden részében módosítható kontrollerrel kiegészíteni, esetleg gondolkozz el az 8BitDo ajánlatán. Itt az SN30 Pro+.

Az 8BitDo klasszikus kontrollereket készít, modern változatban, néha kicsit felturbózva, de a régit dizájnt meghagyva. Legújabb Switch kontrollerük már előrendelhető, és leginkább abban különleges, hogy szinte minden gomb ízlés szerint állítható. Persze nem fizikailag, hanem szoftveresen.

A 8BitDo SN30 Pro+ a gyártó szerint a valaha létezett legfejlettebb kontroller, ami olyan szoftverrel érkezik, mely lehetővé teszi a testreszabását. Bár alapvetően a Nintendo Switchel kompatibilis, a NintendoLife szerint más modern eszközzel is használható. Tehát PC-n, sőt mobilon is használható.

 

A kontrollerben beépített mozgásérzékelő, rezgés és turbófunkció is van, valamint USB type C csatlakozót, Bluetooth 4.0-át és 20 órát is kibíró akkumulátort kapott. Ráadásul három különböző változatban lesz kapható: Black Edition, Game Boy Edition és Super Nintendo Edition.

Kép forrása: Amazon

A szoftverrel pedig minden beállítható: a karok érzékenysége, a rezgés intenzitása, makrókat is létrehozhatunk, vagy épp gombkombinációkat. A beállításokat ráadásul játékonként külön el lehet menteni.

A vezérlő és a szoftver összesen 49,99 dollár (kb. 15 ezer forint) és augusztus 7-én jelenik meg.

×