A Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order ezen a héten érkezik Nintendo Switch-re, amiben már alapból számos ismert hős kapott helyett. A további DLC-k újakat is behoznak majd.

Már most, a játék megjelenése előtt világossá vált, hogy új DLC karakterek kerülnek be később a játékba – írja a VG247. A Marvel Ultimate Alliance 3 már alapból tartalmaz ismert karaktereket. Már a megjelenéskor irányíthatjuk a legnagyobb hősöket, de a valamikor télen érkezik DLC-vel Rozsomák, Magneto, Kolosszus.

Persze a jól ismert Marvel karakterek mellett, mint a Galaxis Őrzőinek hősei, Captain Marvel, Sólyom, Skarlát boszorkány és Deadpool is bekerül. Ezen kívül újabb DLC-k megjelenését tervezik, amiben további X-men hősök mellett Fantasztikus négyes és további Marvel Knights karakterek is érkeznek.

Kép forrása: Marvel Ultimate Alliance 3

A játékhoz érkező extra tartalmak csakis a 20 dolláros Season Pass megvásárlásával lesznek elérhetők. Még Professor X is megjelenik majd NPC formájában.

A Marvel Ultimate Alliance 3 első ránézésre elég különleges játéknak bizonyul, ami a karaktereken túl egyedi játékélményt kínál majd. Az biztos, hogy merőben más lesz, mint az Avangers játék, ami az előzetes alapján is egészen más nézetet kínál a harcok során.

 

Neked hogy tetszik a Marvel Ultimate Alliance 3?

×